Middleearth

The Age Of Winter. Can you survive?
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» A relaxing night at the inn, I hope? - Talion
Lør mar 10, 2018 10:22 am by Talion

» The Blessed Children
Fre mar 09, 2018 8:38 pm by Gæst

» The weight of the crown | Talion
Tors feb 22, 2018 3:24 pm by Talion

» Update
Tors feb 22, 2018 11:07 am by Talion

» A hundred years in shadow
Ons feb 21, 2018 9:01 pm by Maiya

» Krystallandet
Man okt 30, 2017 9:37 am by Gæst

» Jobs
Tirs okt 17, 2017 11:08 pm by Éowyn

» Genåbning af siden it Happens
Tirs okt 10, 2017 10:34 pm by Talion

» Admin Nyhed
Søn okt 08, 2017 5:34 pm by Talion

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 10, Ons dec 03, 2014 8:22 pm
Statistics
Der er i alt 12 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jessamy

Vores brugere har i alt skrevet 159 indlæg in 43 subjects
Top posting users this month
Top posters
Talion
 
Alakian
 
Éowyn
 
Aerin
 
Dorian
 
Maiya
 
Sansa
 
Jessamy
 

Share | 
 

 Orkerne

Go down 
ForfatterBesked
Alakian
Admin
avatar

Titler : Kongen af Grønneskov Founder af siden
Fulde navn : Alakian "all-knowing" Shavandren
URL Alder : Siden starten af tredje alder.
Antal indlæg : 29
Opholdelsessted : Grønneskov
Arbejde : Konge af Grønneskov og Historiker

IndlægEmne: Orkerne   Ons nov 12, 2014 12:11 pm

OrkerHistorien:
Det siges at orkerne blev skabt og avlet af de elvere, som Melkor lokkede ud i mørket og som forsvandt fra de andre elvere, da de lige var vågnet. At elverne blev fanget, tortureret, ydmyget og fordærvet, til de til sidst udviklede sig til de væsner, vi i dag kender som orker.
Orkerne har altid været tjenere af mørket og har altid hjulpet den onde side. Melkor, Sauron og Saruman avlede alle orkere og brugte dem som soldater og arbejdere i deres hære, fæstninger og krige.
Det siges at Melkor var misunderlig over elverne, elskede deres væsen og skønhed, at han selv prøvede at skabe sig nogle. Men historierne om orkernes dannelse er mange for forvirrende, ingen ved hvor de faktisk startede og blev skabt, eller hvorfor.
Goblin bliver ofte brugt om de mindre orker.
Uruk sætter foran de orker, som er blandinger. Enden blanding mellem ork og menneske eller ork og elver. Disse er ret stærke.
Uruk er skabt af Saruman, i Isengard og er ikke det samme som Black Uruk.

Personlighed:
Det er uvist om orkerne faktisk er onde eller om de bare var underdanige til dem, der var stærkere end dem, og gjorde som de sagde, som en slags tjenere og soldater.
Orkerne er meget afhængige af disciplin og en leder. Deres samfund består af et stærkt rangsystem og hvis en leder dør, vil de være forvirrede og modløse, lette at slå og sprede over større areal. Sådan vil de være, til nogen har kæmpet sig op til at blive en leder. Uden en stærk leder, der leder dem i krig, er de normalt ikke en stor trussel til Midgård, omend under den rigtige leder, kan de være ganske forfærdelige at møde.
Orkerne slås meget indbyrdes og hvis man slår en ihjel, som havde højere rank end en selv, overtager man automatisk denne rank. Orkerne bor i forskellige stammer og disse stammer har indbyrdes krige.
Orkerne er normalt onde, grusomme og kolde, som hader stort set alt og alle. De bryder sig ikke om flotte ting og laver heller ikke flotte ting, omend de mere intelligente gerne laver maskiner, våben, rustninger og torturinstrumenter. (som de også gerne bruger).
De hader sig selv og hader især "Den mørke Herre", Sauron, som har bragt dem til det, de er i dag. De er kendt for at destruerer ting, hvor de end kommer hen.  

Udseende:
De kan varierer i størrelse, men de fleste har flade næser, buede ben, lange arme, store munde, mange tænder og mørk hud.

Hvor lever de?:
Orkerne har fået det østlige af Mordor for dem selv. Der er ikke mange der tør gå så langt og orkerne fandt hurtigt ud af at de kunne flygte herhen og skabe deres eget liv. Her findes der nu små landsbyer, stammer, grotter, tunneller og andre mørke steder, de kan gemme sig. De er ikke glade for meget lys og gemmer sig i løbet af dagen, hvis den er for solrig.
Det siges også der endnu lever nogle grupper i Tågebjergene, men at de ikke udgør nogen trussel mod folk i nærheden. De kommer sjældent ud...Og folk går sjældent ned i deres huler.

Mad:
Orker elsker kød, tilberedt eller rå. De spiser ikke andet. Deres drik er tyk, sej og stærk og ikke noget andre normalt vil drikke. De elsker friskt kød og er ikke bange for at spise deres egne, hvis der ikke er andet.

Samfund:
De er afhængige af en leder og et stærkt ranksystem. Man slås for at komme højere op i rank og derfor slås orkerne meget indbyrdes, både mellem stammerne og i deres egen stamme. Men samlet under en stærk leder, mod en fjende, kan de være forfærdelige at møde. Uden en stærk leder, vil de være svage og nemmere at slå ned.
De lever at disciplin og militær. De har en disciplin som ingen andre og gør som de får besked på, medmindre de ser en mulighed for at stige i rank. De har også deres egne smede, der laver våben og rustninger. De forhandler eller handler ikke med andre. Orkerne har også deres eget sprog, men der findes dem der også kan menneskernes sprog. De fleste kan få ord på menneskernes sprog. Deres eget sprog er råt og kan være svært at forstå.

De forskellige slags orker:

Normale orker: Disse er de normale orker, som varierer i udseende og evner. Disse har alle mulige slags våben, men deres sværd er ofte lidt buede, til forskel fra Uruk-hais, der er lige med en spids op for enden.

Uruk-hai: Dette er en stærkere og mere udholden slags orker. Disse er blandinger mellem ork og menneske eller ork og elver. Uruk-hais våben er anderledes end nogen andens. Deres våben er ret lige, men med en spids ude for enden, som bruges mod fjender på heste. spidsen kan bores ind i hesten eller bruges til at rive manden ned af hesten.
Black Uruk: Dette er de mest sjældne slags orker. Der findes kun få af dem. De er de mest intelligente, stærke og udholdende orker og får ofte, automatisk, en lederstilling blandt orkerne. (Spørg admin ved valg at denne).

Der ud over findes der forskellige stammer, men de fleste består af almindelige orker, som der er flest af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://middleearth.danskforum.net
 
Orkerne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Middleearth :: Generelt :: Racer-
Gå til: